2016 03 ambl 13 gedicht defA e mailOns bestuurslid Abdon Van Bogaert, o.m. hobbyfotograaf, neemt met een zestal foto’s deel aan een groepstentoonstelling van kunstenaars in zijn geboortedorp Verrebroek.

Dit evenement georganiseerd door de plaatselijke cultuurraad gaat door in het ontmoetingscentrum OC De Verre op donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) zaterdag 27 en zondag 28 mei (Bloemenmarkt) telkens van 13 tot 17 uur.

De evolutie van de fotografie van donkere kamer naar digitaal systeem bracht andere en nieuwe technische en creatieve mogelijkheden, ook voor de hobbyfotograaf.

Abdon toont in de tentoonstelling vier foto’s die de rust, de magie en de pure pracht van de ‘kust’ en de ‘zee’ ter hoogte van Pas-de-Calais in Frankrijk uitstralen, en schreef tijdens het bezoek aldaar onderstaand gedicht.

Daarnaast waagt hij zich op de creatieve (experimentele) tour met het haast onopvallend bewerken van twee foto’s die met optisch bedrog surrealistische- en humoristische trekjes vertonen!

facebook_page_plugin
Volg ons op Facebook!
Beveren in Beeld

Login enkel voor wie een abonnement heeft op het tijdschrift.

Gelieve uw naam en voornaam in het veld naam in te vullen en uw lidnummer in het veld gebruikersnaam. Het lidnummer vindt u terug op de enveloppe van het tijdschrift.

Bedankt voor uw registratie, de webmaster kijkt deze registratie na en zal deze zo spoedig mogelijk goed- of afkeuren. U zal hiervan een e-mailontvangen.

Our website is protected by DMC Firewall!